Du er her

Ambitiøs og løsningsorienteret sælger - God lønpakke

Vi oplever en enorm vækst og har brug for dig til at hjælpe os videre på rejsen.

Om jobbet som sælger

Du får en spændende og meget alsidig stilling, hvor du i høj grad selv er med til at præge din hverdag og definere, hvordan dine kunder får den optimale værdi ud af at få informationer om de danske byggerier.

De fleste virksomheder har interesse i vores produkt, og derfor kommer du både til at tale med håndværkere, entreprenører og servicevirksomheder.

Du vil få ansvaret for at opsøge de rigtige nye kunder. Du skal via din personlighed og gennemslagskraft være i stand til at afdække og forstå kundens behov, således at deres engagement med Byggefakta A/S bliver udbygget til fordel for begge parter. Det forventes, at du er god til at skabe relationer med nye kunder via telefonen, som er dit primære kommunikationsmiddel.

Du vil indgå i en eksisterende salgsgruppe, hvor du sammen med vore øvrige kolleger realiserer budgetterne for dit område. Vi stiller høje krav til vores medarbejdere, men til gengæld tilbyder vi dig en hverdag med indflydelse, hvor du har store muligheder for selvstændigt at planlægge og prioritere dine arbejdsopgaver.

Dine jobfunktioner

  • Du vil have fokus på nysalg, og du vil være støttet af gode kolleger og supportere, som hjælper dig gennem processen.
  • Du skal afholde kundemøder både over telefonen, men også med mulighed for at invitere kunderne ind i vores flotte lokaler.
  • Du skal rådgive kundeemnerne og sørge for, at de bliver til kunder – hvorefter de bliver plejet af vore professionelle supportere.

Din baggrund

  • Vi forestiller os, at du er en selvstændig og struktureret person med stort overblik, højt energiniveau samt en positiv og udadvendt personlighed.
  • Du kommunikerer ubesværet med alle typer mennesker på alle niveauer, og forstår vigtigheden i at være opsøgende og sikre kundetilfredshed. Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med salg over telefonen. Det vigtigste er, at du er god til at tale, og hurtigt kan sætte dig ind i kundens behov og fokusere på deres område.
  • Du arbejder målrettet og struktureret, og er velformuleret såvel på skrift som i tale, og du forstår vigtigheden af at have mange kontakter i spil hver dag.

Attraktiv virksomhed

Vi tager vores medarbejderes trivsel alvorligt, og vi har løbende fokus på deres udvikling. Vi har naturligvis en række personalegoder såsom frokostordning og sundhedsordning.

Derudover kan vi tilbyde:

  • En attraktiv og spændende stilling i en af branchens førende virksomheder, hvor du samarbejder med gode og kompetente kolleger i et uhøjtideligt og dynamisk salgsmiljø.
  • En lønpakke, som forhandles individuelt, så den modsvarer erfaring og kvalifikationer.
  • Lønpakken er sammensat af grundløn på 25.000 kr, plus provision, pension og sundhedsordning.

Praktiske oplysninger

Vi har kontor på Carl Jacobsens Vej 16, 1. sal, 2500 Valby.

Det skal for god ordens skyld bemærkes, at din ansøgning vil blive behandlet med stor diskretion, samt at oplysninger ikke videregives til tredje part.

Send en kort motiveret ansøgning samt CV til teamleder Joachim Kristoffer Petersen Simesen på jps@byggefakta.dk. Angiv venligst "Salgskonsulent" i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: Snarest.
Start: Snarest.

Du er velkommen til at kontakte Joachim Kristoffer Petersen Simesen på 22 71 80 00, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen.
Vi ser frem til at høre fra dig.

 


 

Om Byggefakta og vores virke

Byggefakta A/S har mere end 25 års erfaring som seriøs aktør i byggebranchen. I 2014 blev vi en del af DOCU Group Sweden AB og beskæftiger 45 kompetente og engagerede medarbejdere i Danmark. Byggefakta er i dag Danmarks absolut førende leverandør af projektinformation til byggebranchens aktører. Byggefakta leverer blandt andet løsninger til firmaer som Velux, Hoffmann, NCC og Icopal.

Virksomheden har en sund økonomi, er velrenommeret og tilbyder mange forskellige løsninger til den professionelle byggebranche. Se mere under om Byggefakta her eller besøg www.byggematerialer.dk.