Du er her

Udvid Parabyg med moduler

Parabyg kan udvides med en række moduler, og kan derfor tilpasses jeres behov. Modulerne omfatter integration med NN Erhverv, moduler til målrettet markedsføring, tilbudsmodul, materialeinformation og meget mere

Parabyg kan udvides med en række moduler. Dermed I får præcis den løsning, I har brug for. Samtidigt slipper I for funktioner, som ikke er relevante for jer. Det gør Parabyg enkelt at anvende, og det betyder selvfølgelig også, at I kun betaler for de funktioner, som I rent faktisk har brug for.

Modulerne omfatter alt lige fra et tilbudsmodul, som gør det nemmere at holde overblik og koordinere tilbud på tværs i virksomheden, til et eventmodul og brevfletningsmodul, der kan bruges til målrettet markedsføring. Derudover kan du også til vælge information om materialer og meget mere.
Læs om alle vores moduler nedenfor eller ring til os på 7025 3031, så kan vi tage en snak om, hvordan Parabyg kan tilpasses til jeres behov.


Mailmodul

Synkronisér dine aktiviteter med din kalender

Med Mailmodulet kan du nemt og hurtigt synkronisere alle medarbejeres aftaler og aktiviteter fra Parabyg til jeres kalenderværktøj. Visitkort fra Parabyg flyttes nemt over i f.eks. Outlook eller Notes, kontaktpersoner, telefonnumre, datoer og egne notater flyttes automatisk til kontaktkartoteket, og der kan tilknyttes ansvarlige, datoer og andre oplysninger på dine aktiviteter. Du kan også opdatere aftaler, ændringer og kontaktoplysninger, når du har ændret dem i Parabyg. Du får struktur og overblik i en travl hverdag og samler dine aftaler ét sted.

Brevfletningsmodul

Målret din markedsføring og reagér hurtigt og direkte

Din timing er afgørende, når der skal foreskrives produkter i byggebranchen. Det er vigtigt, at du kan gøre hurtigt opmærksom på dine produkter, når de bliver relevante. Vi giver dig 8 standardskabeloner, som kan kobles på dine byggesager og hurtigt sendes ud til de relevante kontaktpersoner. Du kan flette data direkte fra byggesager eller firmaer og brevflette direkte til én eller flere deltagere på projektet. Du vil opleve at nå hurtigt ud til langt flere kunder med en målrettet markedsføring med høj relevans for modtageren. Med Brevfletningsmodulet kan du effektivt målrette din kommunikation, styrke dine relationer, og nå ud til langt flere på kortere tid. Du får det nødvendige forspring i dit salg og kommer først til ordrerne.

Eventmodul

Lav målrettet markedsføring og kampagner

Eventmodulet gør det nemt og effektivt for dig at målrette din markedsføring. Med Eventmodulet vil du opleve, at selv udsendelse af større kampagner, nyhedsbreve, invitationer mv. kan gøres hurtigt og simpelt. Eventmodulet er et ideelt redskab til Direct Marketing. Direct mail og Kampagne-funktionen giver dig mulighed for nemt at udsende bl.a. prislister, brochurer og julekort til alle kunder i din virksomhed. Når du opretter en kampagne eller et arrangement, integreres data fra dine kontaktoplysninger i Parabyg med Eventmodulet. Her kan du vælge at henvende dig på enten firma eller personniveau, og efter få klik er kampagnen klar til at blive udsendt via e-mail, post eller fax – strategisk målrettet til det udvalgte segment.

Dokumentstyring

Gem alle dokumenter direkte på kunden

Med Dokumentstyring får du en serie af standardiserede brevskabeloner, der sikrer ensartethed i de breve, som din virksomhed udsender - uanset hvem af medarbejderne der er afsender. Få strømlinet jeres eksterne kommunikation så den altid fremstår professionel. Modulet samler al historik om kunden på ét sted. Systemet trækker alle standarddata ned, så både navn, adresse og den pågældende sælgers navn specificeres. Dine medarbejdere får nem adgang til dokumenter, der vedrører firma, projekt, kunde eller tilbud, og I behøver kun at arkivere ét sted.

Navne & Numre modul (NN Erhverv)

Få vitale nøgledata om din kunde

Med NN Erhverv får du adgang til virksomhedsinformationer på alle dine opslag i Parabyg. Informationerne bliver hentet direkte fra NN Markedsdatabase og samles i Parabyg, så du kun behøver at lede ét sted. Navne & Numre modulet giver dig det fulde overblik over nye og eksisterende kunder, og hjælper dig med at vurdere nuværende og potentielle samarbejdspartnere ud fra økonomiske nøgletal. Du sikrer dig viden omkring potentielle kunder og samarbejdspartnere og kan styre udenom de brådne kar. Parabyg med NN Erhverv gør det nemt for dig at vedligeholde stamdata på eksisterende kunder og partnere.

Tilbudsmodul

Koordinér dine tilbud og salg

Tilbudsmodulet fra Byggefakta gør arbejdsgangen for dine sælgere langt nemmere. Modulet centraliserer dine tilbudsaktiviteter og synliggør dem for alle medarbejdere i din virksomhed. Det bliver langt mere overskueligt at arbejde på det samme projekt flere medarbejdere ad gangen, og du får samtidig overblik over, hvem der arbejder på hvilke tilbud. Du undgår at flere sælgere byder på samme projekt fra hver sin ende af virksomheden. Ved at udtrække tilbudslister fra systemet kan du skabe et samlet overblik over de tilbud, din virksomhed har ude, og kan nemt se hvad der er i pipeline, samt hvad de forventer af den kommende tids salg. Med Tilbudsmodulet får du det nødvendige overblik til at styre dit salg og lave prognoser.

Produktmodul

Få overblik over hvilke kunder, der matcher hvilke produkter

Med Produktmodulet har du mulighed for at oprette dine produkter på den enkelte sag eller firma. Du får overblik over forhandlere og firmaer, der kan være interesserede i dine produkter, og kan supplere med leveringsdatoer og andre vigtige informationer. Du kan estimere din omsætning helt nede på produktniveau og lægge et langt mere præcist budget. Modulet giver dig den mest sikre budgetplanlægning - og gør dig i stand til at bruge dine ressourcer rigtigt. Du kan integrere til dit økonomisystem, så alle relevante data går til de rette nøglepersoner, uden bøvl og besvær. Med Produktmodulet får du effektiv hjælp til at sikre et vellykket salg.

Statistikmodul

I hvilken retning går markedet?

Med Statistikmodulet fra Byggefakta kan du dagligt følge udviklingen i over 9000 byggeprojekter, og forventningerne til markedet. Med den viden får du et solidt grundlag for at tilpasse dit budget til markedsudviklingen og beslutte, hvilke projekter du skal fokusere på. Vi udarbejder både statistik over det generelle marked, samt statistik tilpasset netop dit behov. Du får blandt andet indsigt i hvilke hovedgrupper der oplever størst aktivitet, og hvor i landet tingene sker. Du får også overblik over de mest indflydelsesrige aktører i branchen netop nu, og kan rette dit fokus mod de 20% af aktørerne, som typisk sidder på 80% af det marked, du har interesse i.

Ranking Rapport

Hvor står din virksomhed stærkest? Bruger du den rigtige samarbejdspartner?

Med en Ranking Rapport kan du trække statistik på din egen eller partnerens virksomhed. Rapporten kan skræddersys, så den fortæller dig præcis, hvad du er interesseret i at vide om din nuværende eller kommende samarbejdspartner. Uanset om du vil kende de mest aktive entreprenører i dit område, eller vil se hvilke tegnestuer der laver flest projekter, giver vores Ranking Rapport dig et optimalt vidensgrundlag. Og med udgangspunkt i din egen forretning kan du få synliggjort din hitrate og få overblik over dine styrker og svagheder - hvilke typer projekter du vinder, og hvor der er plads til forbedring. Få dybere viden om både dine egne og dine eksterne partneres styrker og svagheder, så du kan navigere mere smidigt i branchen.

Materialeinformation

Hvilke projekter har brug for dine produkter?

Materialeinformation giver dig mulighed for at kortlægge nøjagtig hvilke projekter, der involverer netop de produkttyper du kan tilbyde. Med det ekstra søgefilter får du detaljer om hvilke materialer, der benyttes i de enkelte byggeprojekter, og du får endnu bedre overblik, og kan udvælge de byggeprojekter, hvor lige præcis dit produkt er efterspurgt. Du får mulighed for at reagere hurtigt overfor projektets beslutningstagere, og kommer til at stå langt stærkere når du skal have dit produkt foreskrevet. Uanset om du er leverandør, eller entreprenør med fokus på bestemte materialetyper, giver Materialeinformation dig et afgørende forspring.

Hvilke materialeinformationer indsamler vi?

Usikkerhedsvurdering

Hvilke projekter realiseres og hvilke er i bero?

Vores Researchafdeling har dagligt dialog med en lang række beslutningstagere i dansk byggeri og har hele tiden føling med de enkelte projekters fremdrift. På baggrund af den viden vi får, giver vi dig en aktuel vurdering af byggeprojekternes status, så du kan prioritere, hvilke projekter du skal bruge din tid på. Uanset om projektet er sat i bero af politiske, økonomiske eller interne årsager, vurderer vi hvor tæt projektet er på at blive gennemført, og annulleres projektet, får du også besked. Brug din tid målrettet på de rigtige projekter, og undgå tidsrøvere, der aldrig realiseres.

Få en uforpligtende gennemgang af Parabyg

Vi ved, at det kan være svært at tage stilling til hvilke moduler man har brug for. Vi har mange forskellige kunder, der arbejder med vores system på mange forskellige måde.

Ring til os på 7025 3031, så kan vi tage en snak om, hvordan Parabyg kan tilpasses til jeres behov. Eller bestil en gratis og uforpligtende demo af Parabyg, og lad os gennemgå dem mange muligheder Parabyg rummer.

Få en GRATIS gennemgang