Du er her

Rapporter og analyser af udviklingen i byggebranchen

Byggefakta er Danmarks førende leverandør af information om bygge- og anlægsprojekter. Vi har en omfattende viden om bygge- og anlægsbranchen både historisk, men også i forhold til igangværende og fremtidige byggeprojekter.

Vi har, hos Byggefakta, i mere end 30 år indsamlet og videreformidlet detaljerede informationer om bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Vores skarpe researchteam overvåger markedet hver dag og indsamler informationer om nye og igangværende byggeprojekter. Informationerne registreres og opsamles i markedets mest avancerede projektdatabase.

Resultatet er, at vi i Byggefakta har opbygget en omfattende historisk viden om aktiviteten i den danske bygge- og anlægsbranche.

Vores omfattende historiske viden sammenholdt med vores viden om igangværende og kommende byggerier de næste år, giver os et solidt fundament for at lave kvalificerede og detaljerede analyser og rapporter om udviklingen i bygge- og anlægsbranchen.

Vi udarbejder mange forskellige rapporter og analyser, nogle er gratis, mens andre er betalingsrapporter. Læs mere om de forskellige rapporter nedenfor.

Trends for byggebranchen

Følg udviklingen for byggeriet i Danmark kvartal for kvartal og få de opdaterede prognoser for resten af året

"Trends for byggebranchen" er en serie af rapporter, som udarbejdes af Byggefakta hver kvartal. Rapporten indeholder en opgørelse af igangsatte byggeprojekter for indeværende år, samt prognoser for resten af året. Rapporten indeholder desuden toplister samt kommentarer til udviklingen.

Download den seneste version af "Trends for byggebranchen" – HELT GRATIS

Download særrapporten Prognose 2018

Prognose 2018

Rapporten giver et komplet overblik over bygge- og anlægsprojekter i 2018

Prognose 2018 er en særrapport, der udgives en gang om året omkring den 1. oktober. Rapporten giver et skarpt og detaljeret indblik i den danske byggeaktivitet i 2018 - et unikt værktøj, når du skal planlægge og lave budgetter for det kommende år.  Prognosen for byggeriet i 2018 forventes at udkomme 28. september 2017. Læs mere om rapporten og bestil den via linket nedenfor.

Læs mere om rapporten "Prognose 2018" og bestil den her

Download Kommunernes investeringer

Kommunernes investeringer

Rapporten giver et detaljeret indblik i samtlige 98 kommuners investeringer

Kommunernes Investeringer er en rapport, der blev lavet og udkom første gang i juni 2014. Rapporten udkommer en gang om året, efter Byggefaktas researchteam har gennemgået og verificeret samtlige 98 kommuners investeringsplaner. Rapporten giver et unikt og detaljeret indblik i de 98 kommuners bygge- og anlægsinvesteringer frem til 2020.

Download den seneste version af Kommunernes Investeringer 2017-2020 – HELT GRATIS

LIVE Statistik

Overvåg udviklingen i på DIT marked, følg nuværende og potentielle samarbejdspartnere og konkurrenter

LIVE Statistik er en dynamisk rapport, der giver dig mulighed for at overvåge markedsudviklingen, nuværende og potentielle samarbejdspartnere samt dine konkurrenter. Rapporten opdateres hele tiden og du vil derfor se alle data live. LIVE Statistik-rapporten kan blandt andet vise markedsudviklingen fra 2013 frem til 2020 både for typer af byggerier, hovedgrupper, bygherretyper og entrepriseformer. Rapporten er et uundværligt værktøj for dig der arbejder strategisk med salgs- og pipeline styring i byggebranchen.

Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan bruge radar-rapporten i dit arbejde

Download den tidligere udgave af Trends-rapporten her

Trends for byggebranchen 2012-2016

Få statistik for det professionelle byggeri de seneste 5 år

"Trends for byggebranchen" er en serie af rapporter, som udarbejdes af Byggefakta hver kvartal. Rapporterne indeholder opgørelser over igangsatte byggeprojekter, samt prognoser for året. Rapporterne indeholder desuden toplister samt kommentarer til udviklingen.

Download den tidligere version af "Trends for byggebranchen" – HELT GRATIS

Mangler du statistik eller analyser af byggeriet i Danmark?

Alle vores rapporter er baseret på data fra vores projektdatabase, som er den største og mest detaljerede database med informationer om byggeprojekter i Danmark. Vi har Danmarks mest erfarne researchteam, som hver uge gennemfører mere end 1000 research-interviews.

Har du brug for yderligere statistik eller andre analyser af byggeriet i Danmark, så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

Carina Dahl er Researchchef i Byggefakta